Пошук по сайту


Дсту 878-93Води мінеральні питні. Загальні технічні умови дсту 1009-2005Цукор ванільний. Технічні умови

Дсту 878-93Води мінеральні питні. Загальні технічні умови дсту 1009-2005Цукор ванільний. Технічні умови

Сторінка1/7
  1   2   3   4   5   6   7
ДСТУ 878-93Води мінеральні питні. Загальні технічні умови

ДСТУ 1009-2005Цукор ванільний. Технічні умови

ДСТУ 2120-93Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначення

ДСТУ 2154-2003Бджільництво. Терміни та визначення понять

ДСТУ 2208-93Чайна промисловість. Терміни та визначення

ДСТУ 2209-93Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення

ДСТУ 2211-93Крохмаль та крохмалепродукти. Терміни та визначення

ДСТУ 2212-2003Молочна промисловість. Виробництво молока та кисломолочних продуктів. Терміни та визначення понять

ДСТУ 2296-93Система сертифікації УкрСЕПРО.

Знак відповідності. Фірма, розміри, технічні вимоги та правила застосування

ДСТУ 2368-2004Напої безалкогольні. Виробництво. Терміни та визначення понять

ДСТУ 2423-94Олії рослинні. Виробництво. Терміни та визначення

ДСТУ 2450-2006Оцти з харчової сировини. Загальні технічні умови

ДСТУ 2567-2007Цукрове виробництво. Терміни та визначення

ДСТУ 2629-94Крупи, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення

ДСТУ 2633-2007Продукція кондитерського виробництва. Терміни та визначення понять ДСТУ 2887-94Паковання та маркування. Терміни та визначення

ДСТУ 3001-95Виробництво маргарину. Терміни та визначення

ДСТУ 3139-95Пивоварство. Терміни та визначення

ДСТУ 3145-95Коди та кодування інформації. Штрихове кодування. Загальні вимоги

ДСТУ 3146-95 Коди такодувашія інформації. Штрихове кодування. Маркування об'єктів ідентифікації. Штрихові позначки EAN. Вимоги до побудови

ДСТУ 3147-95Коди та кодування інформації. Штрихове кодування. Маркування об'єктів ідентифікації. Формат та розташування штрихкодових позначок EAN ня тярі тя пяковянні товярпої продукції. Загальні вимоги

ДСТУ 3326-96Риба, морські безхребетні,водорості та продукти їх перероблення. Терміни та визначення ДСТУ 3583-97
(ГОСТ 13830-97)Сіль кухонна. Загальні технічні умови

ДСТУ 3651.0-1997Метрологія. Одиниці фізичних величин. Основні одиниці фізичних величин Міжнародної системи одиниць. Основні положення, назви та позначення

ДСТУ 3747-98Сіль кухонна. Виробництво. Терміни та визначення

ДСТУ 3888-99Пиво. Загальні технічні умови

ДСТУ 3938-99М'ясна промисловість. Продукти забою тварин. Терміни та визначення

ДСТУ 4069-2002Напої безалкогольні. Загальні технічні умови

ДСТУ 4307-2004Сіль йодована. Технічні умови

ДСТУ 4399:2005Масло вершкове. Технічні умови

ДСТУ ISO 3166-1-2000Коди назв країн світу.

ДСТУ 4283.1-2007Консерви. Соки та сокові продукти. Частина 1. Терміни та визначення ДСТУ 4699-2006Продукти молочні. Продукт згущений з соєвим екстрактом та цукром. Технічні умови

ДСТУ 4702-2006Продукти молочні. Продукт згущений з олією та цукром. Технічні умови ДСТУ ISO 14020-2003Екологічні марковання та декларації. Загальні принципи (ISO 14020-2000, IDT) ДСТУ ISO 14021-2002Екологічні марковання та декларації. Екологічні самодекларації (Екологічне маркування типа II) (ISO 14021:1999, IDT) ГОСТ 30054-93Консервы, пресервн из рнбн и морепродуктов. Термины и определения (Консерви, пресерви з риби і морепродуктів. Терміни та визначення)

http://zakon.nau.ua/doc/?code=2408-14

ДСТУ 4518-2008
НАЦІОНАЛЬНИЙ СТАНДАРТ УКРАЇНИ

ПРОДУКТИ ХАРЧОВІ. МАРКУВАННЯ ДЛЯ СПОЖИВАЧІВ. ЗАГАЛЬНІ ПРАВИЛА
ПРОДУКТЬІ ПИЩЕВЬІЕ. МАРКИРОВКА ДЛЯ ПОТРЕБИТЕЛЕЙ. ОБЩИЕ ПРАВИЛА
FOOD PRODUCTS. MARKS OF CONSUMERS. GENERAL RULES

1. СФЕРА ЗАСТОСУВАННЯ


     Цей стандарт поширюється на споживче маркування харчових продуктів вітчизняного та закордонного виробництва, що розфасовані у споживчу тару, які реалізують на території України через оптову або роздрібну торговельну мережу, а також закладами ресторанного господарства (у тому числі в дошкільних закладах, школах, лікувальних, лікувально-профілактичних установах та інше), що безпосередньо пов'язані з обслуговуванням споживачів.
     Вимоги і положення цього стандарту є рекомендованими.
     Стандарт встановлює загальні правила та поняття щодо необхідної інформації про харчові продукти, яку треба наносити на споживчу тару. Вимоги цього стандарту треба враховувати підприємствам торгівлі під час розфасовування продуктів з метою їх подальшого продажу споживачам.
     Цей стандарт придатний для використання під час виробництва, зберігання, реалізації, ідентифікації харчових продуктів.
     Вимоги до марковання харчових продуктів, що встановлені в чинних національних, міждержавних та інших нормативних документах, використовують в частині, що не суперечить цьому стандарту.
     Якщо щойно прийнятими нормативно-правовими актами встановлені інші правила, ніж ті, що передбачені цим стандартом, то застосовують положення, вимоги та правила закону щойноприйнятого.
     При цьому зазначаємо, якщо норми, правила щоиноприинятого нормативно-правового акта не узгоджені з нормативно-правовими актами, прийнятими пізніше, то перевагу надають тому нормативно-правовому акту, який прийнято пізніше.
     Інформацію, передбачену вимогами цього стандарту, для харчових продуктів, які потребують подальшого фасування або пакування їх для безпосереднього продажу через роздрібну торговельну мережу, надає продавець.
     Стандарт не поширюється на алкогольні напої та тютюнові вироби.
  1   2   3   4   5   6   7

поділитися в соціальних мережах



Схожі:

Суміші будівельні сухі модифіковані загальні технічні умови дсту-п б в 7-126: 2006

Суміші будівельні сухі модифіковані загальні технічні умови дсту-п б в 7-126: 2006

Суміші будівельні сухі модифіковані загальні технічні умови дсту б в 7-126: 20 11
Тов «Науково-технічний комітет «Будівельний стандарт» (нтк «Буд-Стандарт») за участю Асоціації виробників сухих будівельних сумішей...

Труби безнапірні з поліпропілену, поліетилену, непластифікованого...
Розробники: В. Мартинов, Б. Морозов, В. Семенець, О. Семенець (керівник розробки)

Информационный бюллетень №11/115 г. Харьков 2009 г
Частина Склад, технічні умови та критерії відповідності для звичайних лементів

Інструкція щодо заповнення форми державного статистичного спостереження
...

Умови проведення
Ці Умови визначають порядок організації та проведення Всеукраїнських інтелектуальних змагань, їх організаційне, методичне І фінансове...

Програма підготовки учнів до Всеукраїнської олімпіади з базової дисципліни «Хімія»
Вираження кількісного складу сумішей (с(Х), (Х), (Х),w(Х) та їх взаємозв'язок). Фізико хімічні властивості речовин. Стандартні фізичні...

Умови ґрунтотворення, основні генетичні типи
Тема. Умови ґрунтотворення, основні генетичні типи ґрунтів, закономірності їх поширення. Карта грунтів україни

Информационный бюллетень №2/91 г. Харьков 2008 г
На заміну дсту 22271-93 (гост 25531-93) iso 6301—89) у частині загальних технічних вимог



База даних захищена авторським правом © 2017
звернутися до адміністрації

h.lekciya.com.ua
Головна сторінка